Suomun Mökit

hiihtoloma-laskettelua-suomutunturi.jpg
mökki-suomutunturi-visit-suomu.jpg
pääsiäinen-suomulla.jpg
suomun-mokit.JPG
suomun-vuokramökit.jpg

Suomun Mökit Tmi on Suomutunturin alueella mökkejä vuokraava ja vuokrauksen oheispalveluja hoitava yritys. Yrittäjänä on Jenny Lahtela.

Mökit ja huoneistot

Valikoimissa on n. 50 huoneistoa. Mökit ovat yksityisessä omistuksessa, joten ne ovat kaikki keskenään erilaisia. Valittavina on ski-in -paritalohuoneistoja rinteen vieressä, tunnelmallisia yksittäisiä mökkejä rauhallisella sijainnilla, tai vaikka tilava, viiden huoneen talo isompaan tarpeeseen.

Varaaminen

Varaamosta on mahdollista varata osassa mökkejä lyhyempiäkin aikoja (30 pv ennen). Systeemi ehdottaa aina viikkoa, mutta valitse tulo- ja lähtöpäivät mieleiseksi ja paina hae. Kaikki ne mökit, joihin palvelu laskee hinnan, ovat varattavissa online. Muita voit kysellä sähköpostilla osoitteeseen suomunvuokramokit@gmail.com  tai puhelimella 0400 358 557. Katso myös varausehdot

 

Suomun-mokit-book-now

 

Hinnoittelu

Mökkien hinnoittelu on mökkien erilaisuuden mukainen. Palveluiden läheisyys, mökin koko ja varustus ja se, että sisältääkö hinta siivous- ja liinavaatepalvelun, ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat hintaan eniten. Kesäaikaan lähtöhinta on 75e/yö ja sesongin aikana, joulun seudussa ja keväällä, kalleimmillaan n 1800e/viikko. Mökkiasuminen on edullista. Kaikkiin mökkeihin sopii ainakin viisi vierasta, joihinkin jopa 12.

Sijainti

Kaikki Suomutunturin mökkivälityksen vuokramökit ovat lähellä palveluita. Rinteeseen on matkaa kauemmillaan kaksi kilometriä ja latu taitaa löytyä alta 500 metrin päästä kaikista mökeistä. Ravintolapalvelut ovat osassa huoneistoja aivan naapurissa.

Miksi mökkiin?

Mökkiasumisen paras etu on useimpien mielestä omat olot. Saa syödä aamiaisen pyjamassa ja lämmittää saunan silloin kun haluaa, puhumattaan siitä, että ruokaa voi tehdä ja jääkaapilla käydä silloin kun nälättää.

Mökkien laatuluokitus

Laatuluokitus

Jotta Sinun olisi helpompi löytää mieleisesi lomakohde, olemme luokitelleet kaikki mökit, huvilat ja huoneistot.

Lomakohteet luokitellaan viiteen laatuluokkaan. Luokittelu tehdään pääosin teknisten vaatimusten, kalustuksen ja sisustuksen perusteella. Myös kohteen pihapiiri sekä lähialueen palvelut vaikuttavat lopulliseen luokitukseen.
Kohteilla on yhteiset perusvaatimukset

Makuuhuoneiden osalta:

vähintään 7 - 10 m² koko
varsinaisten vuoteiden osalta vähintään 80 x 200 cm kokoiset sängyt
sängyissä vähintään 10 cm paksut, päällystetyt patjat sekä erilliset petauspatjat
siistit vuodetekstiilit
hyvätasoiset peitot ja tyynyt.

Eräkämpissä em. kriteerit eivät välttämättä täyty, vaan vuoteet voivat olla esim. normaalia lyhyempiä tai kapeampia ja varustus muutenkin vaatimattomampi.

Keittiöissä:

asialliset kylmäsäilytystilat
astiastot ja ruoanlaittovälineet

Kohteiden portaissa on kaiteet, sähkö- ja kaasulaitteet ovat toimivia ja turvallisia käyttää. Jokaisessa kohteessa on tarkoituksenmukainen ja riittävä kalustus.

Luokitukset

* Teknisesti vaatimaton lomakohde, kuitenkin siisti ja toimiva "perinteinen kesämökki". Pihapiiri useimmiten samaa tasoa muiden kohteiden kanssa.

** Edellistä hieman paremmin varusteltu ja tilavampi lomakohde, jossa usein jonkun verran mukavuuksia. Toiseksi yleisin tähtiluokka.

*** Hyvin varusteltu lomakohde, jossa aina sisä-wc (voi olla myös eko-wc sisätiloissa) ja suihku. Suurin osa lomakohteista saa kolme tähteä.

**** Erittäin hyvin varusteltu, kaikin puolin mukava ja tasokas lomakohde.

***** Viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvä lomakohde, joka täyttä vaativankin lomailijan toiveet, mitoitus hyvä kohteen maksimihenkilömäärälle.

Minimivaatimuksena 3-5 tähden kohteelle on sisä-wc, suihku ja vesijohto. Muita minimivaatimuksia ei ole, joten tähtiluokan perusteella ei voi olettaa kohteen sisältävän juuri tietynlaista varustusta. Näin ollen kohdetietoihin kannattaa tutustua huolellisesti. Mikäli tarvitset lisätietoja esimerkiksi kohteen varustelusta tai pihapiiristä, niin otathan yhteyttä. Myyntineuvottelijamme auttavat mielellään lisätietojen hankkimisessa.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna